Διαγραφή λογαριασμού
Πληκτρολόγησε τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό σου
Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί
Η διαγραφή του λογαριασμού σου είναι οριστική και μη αναστρέψιμη. Η συνδρομή σου θα ακυρωθεί αμέσως και δεν θα λάβεις επιστροφή χρημάτων για τυχόν αχρησιμοποίητο χρόνο. Όλα τα δεδομένα του λογαριασμού σου θα διαγραφούν οριστικά.